



Ungene syntes jeg var verdens beste mamma i går -- og ikke bare for at vi dro og så Bolt (utrolig morsom) men fordi de fikk lov til å spise middag på rommet til gutta i 2. etg. Endelig lekte de litt oppe -- jeg hadde i alle fall ikke tenkt å rope alle ned når jeg for en eneste gangs skyld denne vinterferien hadde stua for meg selv LOL.
UKAS VEGGIS:
1/3 glass indisk curry paste (Patkas mild curry f.eks)
1 løk (eller en halv eller to eller hva du har og føler for)
Litt olje
1/2 blomkål, 1 bx kikerter, bokstomater eller en hakket tomat eller to og litt vann (2 dl)
Hva ellers du har i hus som du tror kan smake (sist slang jeg oppi litt broccoli -- dette er enkle greier!)
Slik gjør du:
Mykne løken i oljen (dvs. prøv å unngå at den blir brun) ha oppi curry paste og la det surre ett par minutter. Ha i resten og la det stå 15 - 20 min på svak varme.
Og for de som ikke vet det -- potetmos funker supert til indisk! Og det er slett ikke så u-autentisk som man skulle tro: Jeg har fått indisk pannekake fylt med potetmos på The Indian Club i London (mmmmm.... drømmer meg bort....)
Ha en fortreffelig søndag!
1 kommentar:
Kule layouter! Snøen burde fått sparken for lengst.
Legg inn en kommentar